CRM som affärsfilosofi

 

Vi effektiviserar och digitaliserar dina affärsprocesser och hjälper dig att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer.

Stärk ditt kundengagemang med Microsoft Dynamics 365

En hög kundförståelse och positiv kundupplevelse är en allt viktigare förutsättning för att din verksamhet ska vinna, behålla och utveckla kunder. Ett bra system för att hantera kundrelationer är en nyckelkomponent för att lyckas skapa unika kundupplevelser och långsiktiga relationer.

Vi har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 (tidigare kallad Dynamics CRM) då vi tycker att det är det bästa CRM-systemet på marknaden. Microsoft Dynamics 365 ger dig en tydlig överblick över dina kunder och hjälper dig att marknadsföra dig smartare, sälja mer effektivt och ge service överallt samtidigt som de automatiserade affärsprocesserna ger dig goda möjligheter att minska dina kostnader och öka din lönsamhet.

Läs mer om vad Microsoft Dynamics 365 kan göra för dig >>

Vi hjälper dig att effektivisera och digitalisera dina CRM-processer

Med över 50 års samlad erfarenhet och 200 framgångsrika CRM-projekt har vi alla tips och tricks som du behöver för att lyckas med din CRM-satsning. För oss är CRM så mycket mer än bara teknik, det är en lönsam affärsfilosofi som bör genomsyra hela verksamheten och kombineras med smart teknik.

Vi hjälper dig med allt ifrån förstudier, processutveckling och förändringsledning till implementation, utveckling, utbildning och support inom Microsoft Dynamics 365. Vår kompetens, tillsammans med vårt engagemang och vilja att hjälpa dig att skapa långsiktiga och lönsamma kundrelationer gör att vi kan effektivisera varje timma vilket ger dig ett tydligt värde.

Läs mer om oss >>

Våra Tjänster

Förstudie

 

Ledningsstöd

 

Inbound Marketing

Implementation

 

Utbildning

 

Tredjepartsprodukter

Förstärkning

 

Support

 

Vill du komma igång snabbt?

För dig som inte vill dra igång ett större CRM-projekt har vi tagit fram crmpaketet, ett enkelt och färdigpaketerat säljstöd för den svenska marknaden som bygger på Microsoft Dynamics 365.