Vi är passionerade Microsoft Dynamics CRM-experter!

Vi, CRM-Konsulterna, brinner för CRM och är övertygade om att starka kundrelationer är grunden för att utveckla riktigt goda affärer.

 

Vi är CRM-Konsulterna

Vi brinner för CRM och för att få människor och organisationer att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har om sina kunder. Därför sätter vi på CRM-Konsulterna kundrelationen i fokus.

CRM-Konsulterna har valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker det är det i särklass bästa systemet på marknaden. Vi är alla specialister inom CRM och söker ständigt efter att få praktisera och utveckla våra färdigheter. Vår specialisering ger våra kunder ett tydligt värde då vi hjälper till att effektivisera varje timme.

CRM-Konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365. Sedan dess har bolaget vuxit och etablerat sig på den svenska CRM-marknaden som en mycket kompetent och kreativ spelare. Vi är starka anhängare av öppna Communitys och har fått en mängd utmärkelser för vår expertis, mest nämnvärt att vår grundare är Most Valuable Professional (MVP) inom Microsoft Dynamics 365 (CRM) sedan 2012.

Kontakta oss så berättar vi mer >>
Läs mer om vad vi kan erbjuda just dig >>

”Genom att fokusera på CRM i allmänhet och Dynamics 365 i synnerhet, är det vår starka övertygelse att vi kan erbjuda mer värde för våra kunder än om vi hade varit ganska bra på mycket”.

Gustaf Westerlund

Grundare, CRM-Konsulterna

Våra värderingar

Kompetens

Win-Win

Pålitlighet

Lär känna oss

Kathrine Hogseth

Kathrine Hogseth

CEO, Project Manager, MCP

Kathrine arbetar både som projektledare och verksamhetsutvecklare. Hon har erfarenhet av många komplexa utrullningsprojekt av affärssystem (Dynamics AX och Microsoft Dynamics 365) men även av process- och verksamhetsutveckling.

Kathrine kännetecknas av stort engagemang för att hitta långsiktigt hållbara CRM-lösningar som stödjer er strategi på ett kostnadseffektivt sätt. Något som hon uppnår genom att förstå det affärsmässiga behovet och våga ifrågasätta befintliga rutiner.

Vill du höra henne prata flytande norska, ge henne en glimt av lusekofta och hon växlar till de vackraste av melodier.

Gustaf Westerlund

Gustaf Westerlund

Founder, CTO, CRM Solution Architect, MVP

Redan när CRM kom till Sverige för drygt 10 år sedan började Gustaf arbeta med Microsoft Dynamics 365 (CRM). Hans resa med produkten har sedan dess varit lång och han har arbetat på ett antal olika bolag i över 50 olika projekt, allt ifrån stora projekt med över 10 000 användare till mindre med endast enstaka användare.

Gustaf är MVP (Most Valuable Professional) inom Microsoft Dynamics 365 (CRM) sedan 2012 och driver sedan 2006 en CRM-blogg som har blivit utsedd till en av de 25 främsta i världen.

Gustaf är inte speciellt kyndig och ses bland raukar och pinsvein på Gotland under somrarna.

Rickard Norström

Rickard Norström

CRM System Architect, CRM Developer, MCP

Rickard har varit med sedan starten av CRM-Konsulterna och är en erfaren CRM-arkitekt och utvecklare. Han har arbetat i många stora projekt, med komplexa krav och brinner för att utveckla hållbara och förvaltningsbara CRM-lösningar.

Med sin djupa erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 (CRM) kan han därför föreslå lösningar som enkelt kan uppgraderas och vidareutvecklas. Rickard driver även han en CRM-blogg som har blivit utsedd till en av de 25 bästa i världen.

Han tycker om att färdas på två hjul, äger cyklar mellan 8 och 240 kg.

Magnus Egestad

Magnus Egestad

Dynamics 365 Application Consultant, MCP

Magnus arbetar som applikationsspecialist och har erfarenhet från flertalet Microsoft Dynamics 365 (CRM implementationer) och har även kunskap inom SharePoint. Han är väldigt skicklig på att anpassa och konfigurera Microsoft Dynamics 365.

Magnus har stor kunskap och förståelse för vilka utmaningar som uppstår i samband med förvaltningen av er lösning. Har ni har supportavtal är det Magnus hjälpsamma röst som ni oftast hör i luren!

Med långa löpsteg tar han sig an många Marathon och har hunnit med ett tiotal, både i Sverige och utomlands.

Veronica Kamph

Veronica Kamph

CRM Business Specialist, Project Manager, MCP

Veronica har arbetat med Microsoft Dynamics 365 (CRM) sedan 2007 och har bred erfarenhet från olika sälj- och konsultverksamheter. Hon har stor förståelse för utmaningarna vid införandet av en ny CRM-strategi och kan säkerhetsställa en lyckad utrullning.

Veronica brinner för att hjälpa verksamheter att skapa affärsvärde och kundnytta genom att effektivisera affärsprocesser, identifiera affärsmöjligheter och stärka kundrelationer.

Hon tar sig gärna ut i den spanska naturen till häst tillsammans med hennes franska bulldogg Lola.

Sofia Sparr

Sofia Sparr

Dynamics 365 Business Specialist, MCP

Sofia kan hjälpa er med allt ifrån förstudier, anpassningar och implementationsprojekt till utbildning inom Microsoft Dynamics 365. Hon är certifierad inom ClickDimensions och talar därför lite extra varmt för leadshantering, inbound marketing och marknadsstrategier.

Sofia har har en djup förståelse för verksamheters behov av stöd för att komma igång med användningen av ett CRM-system.

Kommer hon 2 min för sent till mötet så beror det på lokalsinnet och att hon som forna Katrineholms-bo fortfarande tycker att det är svårt att hitta i huvudstaden.

Per Grenert

Per Grenert

Product Manager crmpaketet, MCP

Per har en bakgrund som seniorkonsult inom marknadsundersökningsbranschen där han arbetat med kundnöjdhet och varumärkesfrågor och har fått utmärkelsen ”Sveriges bästa marknadsundersökningskonsult”.

Per ansvarar för CRM-Konsulternas färdigpaketerade CRM-lösning crmpaketet, alltifrån försäljning till implementering, utbildning och support.

Han föreläser även inom positiv psykologi (lyckoforskning) så fråga honom om du undrar över meningen med livet..

Daniel Lindgren

Daniel Lindgren

Dynamics 365 Application Consultant, MCP

Daniel kommer närmast från utbildningen till CRM-Konsult på Nackademin.

Daniel är certifierad inom Field Service i Dynamics 365 och berättar gärna mer om fördelarna med denna spännande lösning!

Daniel har tidigare läst till lärare i geografi, kan även en del om tillverkning och bageri.

 

Thomas Lindqvist

Thomas Lindqvist

Dynamics 365 Application Consultant, MCP

Thomas är vårt senaste tillskott på CRM-Konsulterna. Han är nyexaminerad från utbildningen till CRM-Konsult på Nackademin och arbetar idag som applikationskonsult.

Thomas arbetar med anpassning och konfigurering av Dynamics 365 och är den som ser till att våra bloggartiklar fungerar och publiceras som de ska.

Han tar varje tillfälle han får att besöka de brittiska öarna i jakten på den perfekta fotbollsupplevelsen.

Bli en del av oss

Dynamics 365 Systemutvecklare

I ett team bestående av passionerade och ambitiösa CRM specialister kommer du att designa och utveckla skräddarsydda Microsoft Dynamics 365-lösningar och integrationer.

Läs mer om tjänsten här >>

Spontanansökan

Vi letar alltid efter glada och passionerade medarbetare som brinner för CRM och Dynamics 365. Om vi inte har en tjänst ute som passar just dig så skicka gärna in ditt CV och personligt brev till oss.

Ett företag att lita på

CRM-Konsulterna har sedan starten fått höga kreditratingar och vi har hårda regler för hantering av kunders känsliga uppgifter. Vi backar inte heller när det blir svårt. Vi är och vill vara Er partner, inte bara vid första mötet utan vi vill vara det om 10 år också. Vi är Er partner att lita på.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.