Försäljning

5 anledningar att gilla CRM-konsulterna

5 anledningar att gilla CRM-konsulterna

En helt partisk lista

Vad är det som gör en arbetsplats attraktiv och som gör att man som anställd varje vardag med lätta steg kliver innanför dörren på jobbet? Jag vet varför CRM-Konsulterna får mig att göra det, och här nedan kommer min observation.

1. Kollegorna på CRM-konsulterna

Vilket härligt gäng! En skön blandning av intressen och nördigheter (Tryffel, Italien, Stand-up, Skönsång och Photoshop för att nämna några). Hög kompetens och expertis blandas med nyfikenhet, seriösa dialoger och ett och annat skämt. Vi har roligt!

2. Kontoret

Enkelt att ta sig till och från oavsett om det är gåendes, springandes, via cykel eller bil. Vi sitter centralt på Industrigatan på Kungsholmen och lokalen är i ett flerfamiljshus. Det passar CRM-Konsulterna då det finns en hemtrevlig och välkomnande atmosfär. Alla har sin egen arbetsplats och konsulterna är medvetet inte uppbokade ute hos kund på heltid.

3. Perspektiv på livet

Vi har en kollega som kom från Aleppo till Sverige för snart 3 år sedan med sin familj. Förutom att han är en oerhört duktig utvecklare så berikar han oss alla med att dela med sig av sin historia. Vi kan sannolikt aldrig förstå fullt ut hur det är att komma från ett krigshärjat område och den oerhörda påfrestning det innebar – men det gör oss alla mer ödmjuka och ger oss perspektiv på livet!

4. Vi är Orange

Färgen Orange gör att man känner en känsla av balans, välkomnande och värme. Orange är en färg som drar till sig mycket uppmärksamhet – entusiastisk och levande.
Precis som CRM-Konsulterna och vårt formspråk! Vi är inte en i mängden, vi vågar tänka nytt och göra det vi tror på.

5. Hjärta och hjärna på rätt ställe

Engagerade och involverade ägare – CRM-Konsulterna har ägare som styr och arbetar i företaget. Prisbelönta, kunniga, engagerade, generösa samt med fötterna på jorden. Naturligtvis är alla experter på Microsoft Dynamics 365.

Det finns så klart ännu fler anledningar att gilla CRM-Konsulterna än dessa fem ovan. Men med dessa får ni i alla fall en liten inblick i vad det är som gör att jag med lätta steg går till jobbet!

Kolla in vår färg eller läs mer om oss >> 

Inlägget 5 anledningar att gilla CRM-konsulterna dök först upp på crmpaketet – ett lättanvänt och mobilt säljstöd.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.