Försäljning

Lätt knuff och Campaign Automation gör jobbet

Campaign automation gör jobbet åt dig

Vad är Campaign automation

Campaign automation innefattar att en serie relevant och snabb kommunikation skickas ut till dina prospects och kunder över en viss tid.

Dessa automatiska kampanjer genereras som svar utefter mottagarens agerande och val de gjort i tex ett utskick. Denna automatisering skapar då en mer personlig upplevelse och mottagaren får kommunikation som är relevant just för hen.

Campaign automation är guld värt

I försäljnings- och marknadsföringskampanjer kan de specifika innehållsdelarna i tex ett mailutskick variera beroende på vilken typ av kampanj det är och vem som är mottagare. En genomtänkt kampanj kan hjälpa er att vinna affärer, medan en kundretentionskampanj kan hjälpa dig att behålla dem.

Fler kanaler stödjer varandra i Campaign automation

Varje kontakt som ditt företag gör med en individ kan vara en del av ett kampanjflöde. När du bygger upp flödet kan du inkludera flera kanaler utöver email och hemsida, såsom

• Social mediaannonsering
• SMS / textmeddelanden
• Telefonsamtal
• Personlig kontakt
• Direktreklam, brevutskick

Medgivande till framtida kommunikation

Ge möjlighet att själv bestämma vilken typ av utskick man tar emot. I enlighet med GDPR så ska det lätt för dina prospects och kunder att själva välja vilken typ av information de får av er. Genom Att presentera dem med flera val så de kan välja bort viss information och behålla annan ger det er som företag en öppen marknadsföringskanal som de aktivt givit sitt medgivande till.

Läs mer och testa själv

Vill du läsa mer och prova på ett Campaign automation flöde jag gjort till denna bloggpost så kan du ladda ner: The Campaign Automation PLAYBOOK – Scoring Big with Customer and Lead Nurturing in Microsoft Dynamics 365 (på engelska).

 

Läs gärna min tidigare blogg om Click Dimensions >>

Orsaken till varför jag skriver om detta kan du ta del av på Click Dimensions

Inlägget Lätt knuff och Campaign Automation gör jobbet dök först upp på crmpaketet – ett lättanvänt och mobilt säljstöd.

<script type=”text/javascript”> var cdCampaignKey = ’CMP-01011-P4S9C3’; </script>

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.