Försäljning

ClickDimensions – You had me at Hello!

ClickDimensions - You had me at Hello!

Många tror kanske att ClickDimensions ”bara” är ett mail -verktyg, men det är så mycket mer än så. Jag rekommenderar alla marknadsförare att använda sig av Marketing Automation, Social Media Monitoring och Marketing Social Engagement som ett starkt komplement till sin Inbound Marketing.  Allt detta finns det stöd för i ClickDimensions och jag imponerad att se hur de håller sig på tå och verkligen hänger med in i den digitaliserade eran!

Vi är alla experter

Här på CRM-Konsulerna så sätter vi ett stort värde i att ligga i framkant och hålla oss uppdaterade inom det senaste i Microsoft Dynamics 365 och vi ser gärna att samtliga medarbetare är certifierade. Jag som marknadsförare har tidigare arbetat i ClickDimensions som är helt integrerat i Microsoft Dynamics 365. När jag nyligen fick skriva ut mitt certifikat efter att ha blivit godkänd efter flera timmars studier i ClickDimensions så blev jag  både glad och stolt över mig själv. I och med min certifiering kan jag med ännu större kunskap erbjuda mina insikter.

Inbound Marketing

Idag vill du att kunderna ska komma till dig och vilja bli din kund. I stort sett varenda person vi känner använder en sökmotor när de letar information. Då vill vi finnas tillhands för att besvara deras funderingar och synas med vårt budskap på bästa sätt. Istället för att framstå som påträngande och högljudd, servera dem med högkvalitativt, relevant och levande innehåll, som inte bara svarar på deras eventuella frågor, utan också väcker djupare intresse. Lyckas du med det vinner du mottagarens förtroende och chansen att konvertera ökar markant. Det är det som är Inbound Marketing.

Meningsfull marknadsföring med ClickDimensions

Det behövs en dos av nyfikenhet och en vilja att testa på det nya. För 10 år sedan kom jag i kontakt med program som kunde hantera sociala medier – Wow vilken grej! Att jag idag fortfarande känner mig utmanad och nyfiken är till stor del förtjänt av de nya verktyg som finns i ClickDimensions. Det hjälper mig i min vardag för att kunna göra det jag älskar mest – att generera leads med meningsfull marknadsföring!

Som nybliven och certifierad expert så delar jag gärna med mig om du vill veta mer!

ClickDimensions är självklart GDPR Compliance för Europa (Nu är det knappt en månad kvar till 25 maj)!

Inlägget ClickDimensions – You had me at Hello! dök först upp på crmpaketet – ett lättanvänt och mobilt säljstöd.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.