Försäljning

CRM-Konsulternas Sommarhälsning 2019

CRM-Konsulterna Sommarhälsning

Sommaren står för dörren och med det semestertider. Vi på CRM-Konsulterna har haft en intensiv vår med många spännande projekt. Både nya och pågående. Vi har, under våren, haft kunder i flera olika branscher. I början av året tog vi oss iväg till en konstruktiv och trevlig konferens i Berlin.

Vi har också haft mycket spännande nyrekryteringar i form av Sara Lagerquist, Jonas Rapp och Alexey Shytikov.

Vi vill med denna sommarhälsning rikta ett stort tack till samtliga våra kunder och partners för den här våren. Vi hoppas att ni får en fin semester med mycket god mat, trevligt umgänge och tid för vila och återhämtning.

Från och med måndag 8:e Juli går vi i bemanning här på kontoret i centrala Stockholm. Vi har dock supporten öppet hela sommaren som vanligt.

Hur du kontaktar oss hittar du på den den här sidan

CRM-Konsulternas mest lästa bloggar

Under semestern rekommenderar vi er att läsa våra mest lästa bloggar från 2019.

 1. Konsten att städa sitt CRM 
  Vår VD Kathrine Hogseth delar med sig av hennes bästa tips att hålla datan i CRM ren och fin. Allt enligt KonMarie-metoden!
 2. Power Platform – Vad är det egentligen?  
  Sara Lagerquist tar dig igenom de nya termerna Model Driven App, Canvas App och Power Apps
 3. Förbättra er kundservice med Dynamics 365
  Patrik Magnusson berättar allt från vad kunden förväntar sig till vad vilka kanaler du bör och kan använda när det kommer till kundservice.
 4. Fem anledningar att lägga mer tid på CRM-utbildning
  Thomas Passad delar med sig av erfarenheter. Här får du veta varför utbildning är nyckeln till att undanröja det största hotet med ett CRM-system.
 5. Verksamhetskonsult och Applikationskonsult – behövs där nytta skapas
  Kärt barn har många namn och ibland är det inte alltför lätt att hålla isär begreppen. Göran Asklund berättar vem som gör vad. 

Återigen – Från oss alla på CRM-Konsulterna – En synnerligen trevlig sommar önskar vi er alla

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.