Försäljning

Så sätter du upp en Dynamics 365 Trial

Dynamics 365 Trial

Är du nyfiken på att pröva Dynamics 365 och hur det kan ge nytta till din arbetsdag? Jag kommer här genom en enkel walk-thru guide visa hur du snabbt sätter upp en trial för Dynamics 365. Den kommer med en 30 dagars gratis utvärderingsperiod och kräver inte registrering av något kreditkort.

1. Börja med att surfa in på https://trials.dynamics.com Välj inget av de olika områdena, klicka istället på Registrera här, nere i vänstra hörnet. I pop-up fönstret som visas, välj Nej, fortsätt registreringen. 2. Fyll i namn, epost, företagsuppgifter och land (obs detta har inte med språkinställningar att göra, det görs senare). 3. Välj ditt användarnamn, namnet på din organisation samt lösenord. 4. För verifiering, välj Text me, och fyll i ditt mobiltelefonnummer. Verifiera med koden du sedan får i sms. 5. Kopiera och spara dina inloggningsuppgifter i ett separat dokument och tryck Set up. 6. Välj språk i Drop-down listan. För att få en okonfigurerad installation av Dynamics 365, klicka i checkboxen Ingen av dessa. Anpassa inte min organisation. Vid önskemål om annan basvaluta än SEK, välj Ändra valuta, annars klicka Fullständig installation. 7. Din Dynamics 365 instans är nu aktiverad. Välkommen att börja se dig omkring! 8. Om du tycker att det ser tomt ut i systemet, så kan du på ett enkelt sätt installera lite exempel-data. Klicka på pilen till höger om försäljning, Inställningar och Datahantering. 9. Välj på ikonen för Exempeldata och sedan i pop-up fönstret, klicka installera. Obs, ha lite tålamod, det kan ta ett par minuter att installera exempeldatan. 10. Nu ser det lite roligare ut. välkommen att klicka dig runt i systemet. Jag hoppas att du tyckte att guiden var enkel och tydlig att följa, samt att du lyckades med din installation.

Vill du veta mer om hur du kan ta hjälp av Dynamics 365 och hur det ger dig nytta under din arbetsdag, tveka inte att kontakta oss.  

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.