Microsoft Dynamics 365

Microsoft Dynamics 365 och ClickDimensions ger fördelar

Ett marketingautomation-verktyg som integreras till Microsoft Dynamics 365 ger fördelar i form av relevant information om dina kunder och deras beteenden.

Med ett effektivt marketingautomation-verktyg startar din relation innan ni träffas på riktigt.

Det gäller att tillhandahålla rätt information på ett sätt som passar kunden och säljarna får av marknadsavdelningen mycket värdefull kunskap om kunderna.

ClickDimensions stärker dina kundrelationer

Automatiserade och dynamiska marknadsaktiviteter skapar förutsättningar för konsekvent kundbemötande och stärkta relationer med dina kunder. När säljaktiviteter och marknadsaktiviteter är synliga i samma system underlättas arbetet med erbjudanden, kampanjer och strategiarbete. Från marknadsaktiviteterna ser dina säljare enkelt vilka kunder och leads som är mest aktiva från aktiviteten och kan på så sätt bearbeta dem först.

När flöden, uppföljning, hantering av administration kring event och marknadsutskick automatiseras kan dina resurser läggas på analys och strategi. Insikterna gör det lättare att lära känna dina kunder på djupet och hitta rätt i kommunikation och erbjudanden.

ClickDimensions ger dig följande fördelar

  • Hantering av e-postkampanjer som underlättar arbetet med att bedriva effektiv och relationsskapande marknadsföring och du får svar vad marknadsföringsinsatserna ger i realtid.
  • Marknadsavdelningen kan enkelt skapa e-postutskick, undersökningar, kampanjer och mycket mer med en enkel drag-and-drop funktionalitet.
  • ClickDimensions är helt integrerad i Microsoft Dynamics 365, så allt du gör syns direkt på dina kunder och kontakter.