Försäljning

En av Sveriges bästa företagsbloggar

Sveriges bästa företagsblogg
För några dagar sedan fick vi på CRM Konsulterna ett mail med rubriken: Grattis! Det är med stor glädje jag kan meddela er att ni har vunnit utmärkelsen “Sveriges 30 bästa företagsbloggar 2017!” Det är företaget Expertvalet/AWM Network som utser de bästa företagsbloggarna i Sverige och på listan hittar vi även företag som Telia, Fortum, IBM och Poolia.

Fantastiskt kul tycker vi!

Efter många år i CRM-branschen har vi samlat på oss enormt mycket kunskap om både CRM, försäljning och marknadsföring. Vi har bloggat så länge företaget funnits och det här är det perfekta sättet för oss att dela med oss av våra kunskaper och vårt engagemang och på så vis kunna hjälpa och inspirera både kunder, icke-kunder och kollegor i branschen. Våra bloggar är helt enkelt ett sätt för oss att vara generösa med våra kunskaper.

Att vi själva lärt oss mycket av vårt eget bloggande, inte minst i dialogen med läsarna, gör det till något väldigt bra och positivt för alla parter.

Om du frågar vår VD, Kathrine Hogseth, – Vad är det bästa med att blogga som företagare(?) så får du följande svar:
”Det gör att vi ännu bättre kan leva enligt våra värderingar; kompetens, win -win och ärlighet. Vårt fokus är att sprida kunskap om Dynamics 365, och genom att vi bidrar med vår kompetens hoppas vi inspirera andra att göra det och på så vis hjälps vi åt att bli bättre. Alla våra anställda bloggar, vilket gör att vi alla känner att vi bidrar till att följa värderingarna. Sen finns det givetvis fler bra saker, det hjälper oss med marknadsföringen och synligheten, men allt utgår från det vi tror på, alla vi som jobbar på CRM-Konsulterna!”

Att vi vann utmärkelsen, som grundar sig på tre kriterier (Värdeskapande, Design och Uppdatering), är fantastiskt kul och vi ser det som ett kvitto på att vi är på rätt väg. Men vi är inte färdiga! Fortsätt gärna att följa oss under hösten.

Välkommen!

Per Grenert / Bloggansvarig på CRM-Konsulterna

Inlägget En av Sveriges bästa företagsbloggar dök först upp på crmpaketet – ett lättanvänt och mobilt säljstöd.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.