Kundrelationer

Everything is figureoutable

Saker kanske inte alltid är helt klart eller tydligt från början, men med lite bearbetning kan det bli förståeligt, detta har lösningsorienterade Carl som sin approach. Carl har erfarenhet inom systemförvaltning och verksamhetsutveckling och jobbar som applikationskonsult på CRMK.

Carl Gustavsson, applikationskonsult
Carl Gustavsson, applikationskonsult

“Vad som kanske var rätt lösning för ett par månader sedan kanske inte längre är det bästa valet.”

Kundnöjdhet må vara ett slitet begrepp, men för Carl är det a och o när en leverans görs. Men det är inte bara kunden som ska vara nöjd, utan Carl har höga krav på att känna sig själv nöjd med leveransen.

– För att jag som konsult ska kunna leverera bra jobb är det viktigt att vara uppdaterad. Vad som kanske var rätt lösning för ett par månader sedan kanske inte längre är det bästa valet. Jag måste ligga i framkant. Att kunna utveckla kunddialogen handlar om att vilja gå in med att vilja lära sig mer och göra det tillsammans med kunden.

– Jag vet att viljan och ambitionen att ständigt vilja utvecklas tillsammans skapar långvariga och utvecklande relationer, det ser jag som en ständigt pågående process i mitt arbete säger Carl.

Carls bästa tips för att utveckla kunddialogen

  • Kommunikation, kommunikation och återigen kommunikation. En ärlig och tydlig kommunikation har för mig varit ytterst viktig i mina samarbeten.
  • Fördjupa dig i de verktyg och den kommunikationen som du redan har – till exempel Microsoft 365 – det finns mycket bra tips och utveckling där.

Vill du läsa fler tips från våra experter? Ladda ner vår handbok – Den unika kundrelationen.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.