Redo för framtiden med allt i molnet

Clavister

”Genom att flytta upp allt i molnet hänger Clavister med i utvecklingen och är redo för framtiden då allt kommer att gå till molnet. Vi har blivit visade hur framtiden ser ut, och CRM-Konsulterna har varit rådgivande och tydliga”, säger Karin Dahlberg som jobbar som Director of Quality Management på Clavister.

Clavister är ett nätverksäkerhetsföretag som levererar hela skalan av nätverkssäkerhetsmoduler, både för fysiska och virtualiserade miljöer. Deras lösningar används av kunder inom många olika branscher och inkluderar mobil- och nätverksäkerhetslösningar för stora organisationer, molnserviceleverantörer och telekomoperatörer.

Närvarande, rådgivande och snabb feedback

”Vi blev rekommenderade CRM-Konsulterna samt att vi tidigare anlitat de för ClickDimensions. Vid utvärdering av de som tänkbar leverantör så kändes det positivt att de inte är så stora och att vi inte skulle drunkna bland en massa andra kunder.”

CRM-Konsulterna har hjälpt oss med integrationen av våra kunddatabaser vilket är värdefullt och den hjälp vi har fått med plug-ins är ovärderligt. De har varit väldigt närvarande, rådgivande och snabba i sin feedback. De ger alltid personlig service. De levererar stöd och jag har aldrig under arbetets gång känt mig rädd

Karin Dahlberg

”Framåt förväntar jag mig hjälp med uppgraderingar samt att CRM-Konsulterna finns där för att hjälpa till. Jag vill fortsätta ha den här nära relationen, få hjälp när vi behöver och löpande återkopplingar”, avslutar Karin Dahlberg.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.