Möjligheter och öppnat ögonen – Vad vi har gjort tillsammans

-Vi har plockat upp CRM:et till molnet och CRM-Konsulterna har hjälpt Clavister att tänka rätt och optimerat vårt CRM – check! Genom att flytta upp allt i molnet hänger Clavister med i utvecklingen och är redo för framtiden då allt kommer att gå till molnet. Vi har blivit visade hur framtiden ser ut, och CRM-Konsulterna har varit rådgivande och tydliga säger Karin Dahlberg, Director of Quality Management, Clavister.

Clavister är ett nätverksäkerhetsföretag som levererar hela skalan av nätverkssäkerhetsmoduler. Både för fysiska och virtualiserade miljöer. Deras nätverkslösningar används av kunder inom många olika branscher och inkluderar mobil- och nätverksäkerhetslösningar för stora organisationer, molnserviceleverantörer och telekomoperatörer.

NAB Solutions Logo

Kändes personligt – Hur det kom sig att vi blev kund hos CRM-Konsulterna

Karin fortsätter: -Vi blev initialt rekommenderade CRM-Konsulterna samt att vi tidigare anlitat er för ClickDimensions. Vid utvärdering av er som tänkbar leverantör så kändes det positivt att ni inte är så stora och vi skulle inte drunkna bland en massa andra kunder.

 

– Jag har aldrig känt mig rädd

Karin Dahlberg

Director of Quality Management, Clavister

På vilket sätt vilket levererar CRM-Konsulterna värde till Clavister

-CRM-Konsulterna har hjälpt oss med integrationen av våra kunddatabaser vilket är värdefullt och den hjälp vi har fått med plug-ins är ovärderligt. Ni har varit väldigt närvarande, rådgivande och snabba i er feedback. Väldigt bra återkoppling och service. Personlig service! Ni levererar stöd och jag har aldrig under arbetets gång känt mig rädd.

 

Så himla bra, att få hjälp – Våra framtidsutsikter

– Jag förväntar mig hjälp med uppgraderingar samt att ni ska finnas där för att hjälpa till. Jag vill fortsätta ha den här nära relationen, feedback. Få hjälp när vi behöver och återkoppling avslutar Karin Dahlberg