Försäljning

Ny utvecklare till CRM-Konsulterna: Najib Shakkour

Najib Shakkour

Det senaste tillskottet hos oss på Kungsholmen är utvecklaren Najib Shakkour. Han är 31 år och bor med sin familj ute i Vallentuna. Sen början av oktober är han hos oss på CRM-Konsulterna.

– Vi är oerhört glada över att ha Najib hos oss, säger Kathrine Hogseth, VD. Han har kompetens inom .Net, C#, Javascript, Angular och SQL. Duktiga utvecklare är något som många företag efterfrågar och vi är inget undantag. Vi ser med tillförsikt på framtiden tillsammans med honom hos oss.

Najib har sen tidigare en Bachelor i Computer System Engineering och hans första jobb i Sverige var som system-webbutvecklare. Tidigare arbetade han som systemingenjör och programmerare för ett amerikanskt bolag i Syrien.

Om hur och varför Najib hamnade på CRM-spåret:

– Jag arbetade förut som webb-systemutvecklare men ville vidga mig och hitta något mer intressant. Jag sökte en större marknad där möjligheterna att utvecklas dessutom var större. Då var Dynamics det perfekta valet. Jag tycker verkligen om att arbeta med Microsofts teknologier. Det finns många sätt att utveckla och förlänga systemet på, samt möjlighet att använda många olika tekniker.

– Jag älskar att arbeta på en arbetsplats som känns som hemma med vänliga och hjälpsamma kollegor. Det är ett bra och sammansvetsat team jag kommit till. Jag vill vara och verka i ett företag där man kan växa och utveckla sina kunskaper. Jag får väldigt mycket jobbförfrågningar från olika rekryterare men bara CRM-Konsulterna har det som jag nämnde ovan. Det var faktiskt min förra chef som rekommenderade mig att söka mig hit!

Hans första tid

Najib har varit här i två veckor nu men känner sig redan bekväm och gillar, enligt honom själv, företaget mer och mer för var dag som går.

– Varje dag jag kliver in på kontoret väntar en ny utmaning med mycket nytt att lära sig. Jag gillar känslan av att färdigt projekt som följs upp av att starta upp ett nytt. Mina arbetsområden är systemutveckling, CRM-utveckling men även integrationer. Min kunskap ligger i att designa och utveckla datasystem för att hjälpa företag att få ut den maximala affärsnyttan av sina investeringar.

Framtid

Vi kommer under samtalet in på framtid för CRM och hans tankar kring det. Liksom många andra ser han ljust på den.

– Utvecklingen går otroligt fort, känns nästan som att det händer något nytt i tekniken varje dag. Nya vägar och verktyg utvecklas ständigt för att göra systemet mer lättanvänt och användarvänligt. Så det finns massor med arbete att göra framöver. Det är väldigt kul!

Najib avslutar samtalet med att berätta vad han tycker om mest med sitt arbete och ger den som vill arbeta med CRM framöver några tips.

– Jag får göra det jag älskar. Det känns mer som en hobby än som ett jobb faktiskt. Det är det som känns allra bäst om jag måste välja en sak.

– Vill du jobba med CRM är mina bästa tips att du hela tiden ska fortsätta lära dig saker och utveckla dina kunskaper. Var även beredd på nya utmaningar.

Vi hälsar Najib välkommen till oss och ser fram emot en framgångsrik och kul tid tillsammans!

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.