Dynamics 365 Systemutvecklare

Har du flera års erfarenhet av Microsoft Dynamics CRM, 365 eller utveckling av .NET? Vill du utvecklas på ett företag med 100 % fokus på Microsoft Dynamics 365 och arbeta tillsammans med en MVP inom området? Sök då jobbet som systemutvecklare hos oss!

Om tjänsten

Som systemutvecklare inom CRM har du funktionell och teknisk kunskap inom Microsoft Dynamics 365 samt flera års erfarenhet av och goda kunskaper i utveckling av C# eller .NET. Tjänsten ger dig möjligheter att arbeta brett, i både stora och små projekt, som utvecklare och testare av lösningar och funktioner kopplade till Microsoft Dynamics 365. Dina arbetsuppgifter går ut på att delta i specificerings- och designarbete, utveckla i och för Microsoft Dynamics 365 med tillhörande integrationer, genomföra systemtester samt utföra migreringar.

Vi erbjuder

Med oss på CRM-Konsulterna kommer du att få vara med och växa i takt med våra nya och befintliga uppdrag. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt i blandade branscher tillsammans med erfarna och passionerade kollegor. Vi är måna om din personliga utveckling och vi tror att alla kan utvecklas tillsammans i teamet. Vi sätter ett stort värde på att ligga i framkant och hålla oss uppdaterade på det senaste inom Microsoft Dynamics 365. Samtliga medarbetare är certifierade, flera av oss driver framgångsrika bloggar inom området, vi håller öppna utbildningar samt vår grundare är Most Valuable Professional (MVP) inom Microsoft Dynamics 365 (CRM) sedan 2012.

Läs gärna mer om oss och våra värderingar här

Du som söker

Som person är du positiv, engagerad, har lätt för att samarbeta och trivs med varierande arbetsuppgifter. Du gillar att arbeta tillsammans i projekt och förstår vad som krävs av dig i konsultrollen. Du är analytisk och kreativ som triggas av problemlösning och sätter stort värde på att förstå kundernas utmaningar och arbetsmetoder för att kunna utforma bästa möjliga lösningar i rätt tid. Du har också en stark vilja att ständigt söka ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar och tycker om att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter.

Vi söker dig som har kompetens inom:

  • Microsoft Dynamics CRM 2011, 2013, 2015 2016 och/eller Dynamics 365
  • 3-5 års erfarenhet av C# eller .NET eller motsvarande
  • 3-5 års erfarenhet av webutveckling i JavaScript eller motsvarande
  • Microsoft SQL Server och T-SQL
  • SSIS och BizTalk

Vi ser även att du har en examen inom system-/datavetenskap eller annan relevant akademisk utbildning. Om du även har erfarenhet av WCF och REST, Microsoft Azure och agila projekt är det meriterande.

Att du har ett intresse för CRM ser vi som en självklarhet och vi hoppas att du har ambitionen att bli en expert på utveckling inom Microsoft Dynamics 365. Kanske till och med Sveriges nästa MVP?

Hur du söker tjänsten

Om du känner att ovanstående stämmer in på dig så skicka din ansökan till jobba@crmkonsulterna.se

Vi ser fram emot din ansökan!

Placeringsort: Stockholm, Kungsholmen

Omfattning: Tillsvidare, heltid