Vi söker en Projektledare som vill växa med oss och sätta våra kunders kunder i fokus!

Är du kunnig och har arbetslivserfarenhet inom projektledning, är van att bygga och förvalta kundrelationer, vill vara den som stöttar teamet internt och se till att leverera lyckade kundprojekt, sök då jobbet som Projektledare hos oss!

Vi erbjuder

Vi har kontoret i arbetarkvarteren på Kungsholmen med närhet till kommunikationer och stadens puls. Vi vill att alla konsulter ska ha sin egen plats och känna sig hemma på kontoret. Vi är måna om din personliga utveckling och vi tror att alla kan utvecklas med enskilt ansvar och tillsammans i teamet. Vi sätter ett stort värde på att ligga i framkant och hålla oss uppdaterade på det senaste inom Microsoft Dynamics 365 och vi ser gärna att samtliga medarbetare är certifierade. Med oss på CRM-Konsulterna kommer du att få vara en del i att växa i takt med våra nya och befintliga uppdrag. Vi erbjuder dig möjligheten att få arbeta med intressanta och utmanande projekt i varierande branscher tillsammans med erfarna och passionerade kollegor.

Läs gärna mer om oss och våra värderingar här

Du som söker

Som person är du strukturerad, lösningsorienterad, engagerad och har lätt för att samarbeta. Du tar eget ansvar, gillar att arbeta tillsammans i projekt och förstår vad som krävs av dig i konsultrollen. Du kan Microsoft Dynamics 365 (CRM) där du är insatt i plattformen och dess detaljer och kan hantera anpassningar. Vi ser även att du uttrycker väl i tal och skrift på svenska, gillar processer och sätter stort värde på att förstå kundernas utmaningar och arbetsmetoder för att kunna hjälpa dem att lyckas med sina affärer.

Att du har ett intresse för Customer Relationship Management ser vi som en självklarhet och vi hoppas att du har ambitionen att utvecklas och växa ytterligare med Projektledning inom Microsoft Dynamics 365.

 

Hur du söker tjänsten

Stämmer ovanstående in på dig så ansök här >>

Om du har frågor kring tjänsten kontakta Ellinor Rylander på ellinor.rylander@crmkonsulterna.se.

Sista ansökningsdag 9 november. Vi ser fram emot din ansökan!

CRM-Konsulterna = konsulter som arbetar med Customer Relationship Management.