Webbinarium: Från marknad till sälj med hjälp av Copilot

Hur du kan förbättra dina kundrelationer och arbeta smartare i Dynamics 365 med hjälp av Copilot.

Vill du ta dina kundrelationer till nästa nivå med hjälp av nya Copilot i Dynamics 365 Sales och Customer Insights Journeys? Daniel Lindgren, lösningsarkitekt och Alexander Cederblad, applikationskonsult visar i detta webbinarium hur du skapar synergier i din organisation mellan marknad och sälj med hjälp av de senaste nyheterna från Microsoft. Följ kunden genom hela resan – med hjälp av AI kan du effektivisera ditt arbetssätt och bli mer kundcentrerad.

Datum: 13 mars
Tid: 12:00-12:45
Plats: Digitalt på Teams

Agenda webbinarium

  • Vad är Copilot i Dynamics 365
  • Kundens resa från marknad till sälj
  • Demo med nyheter i Dynamics 365
  • Frågor

Om CRM-Konsulterna

CRM-Konsulterna (CRMK) är ett värderingsdrivet företag. Vi lägger stor vikt i att vara ärliga i alla våra kontakter och dela med oss av vår kompetens för att skapa win-win för oss och våra kunder.

Vi är experter på Dynamics 365 & Power Platform och att implementera processtöd som effektiviserar, sparar tid och som ökar samarbetet inom organisationer.

Bolaget grundades 2010 av Gustaf Westerlund, en av fem medarbetare som innehar utmärkelsen MVP, Most Valuable Professional från Microsoft. Idag är vi cirka 30 personer fördelade mellan arkitekter, verksamhet- och applikationskonsulter, projektledare och utvecklare som dagligen arbetar sida vid sida med våra kunder. Vi tror på att bygga hållbara partnerskap!

Vi är utsedda av Microsoft Sverige till Partner of the Year 2023 — Dynamics 365 Customer Engagement.