Webbinarium om AI – Möt de nya förmågorna i Power Platform

Välkommen på ett webbinarium om de nya AI-förmågorna i Power Platform. Med dessa nya komponenter kommer du som bygger i Power Platform kunna göra ännu effektivare lösningar med stöd av AI. Det innebär även en hel del nyheter för dig som användare – du kommer att kunna spara massor med tid på att låta systemet göra mer för dig, innan du själv granskar och färdigställer din del av arbetet.

De nya möjligheterna ger dig nästan magiska krafter, oavsett vilken roll du har – kom och låt dig inspireras!

När: 25 maj, klockan 11:30-12:15, Digitalt på Teams

Talare: Kathrine Hogseth, vd och Carl Gustavsson, applikationskonsult från CRM-Konsulterna samt Peter Rhodin, Sr Cloud Solution Architect Business Applications, Microsoft

Genom att använda dessa verktyg från Microsoft kan du driva digitaliseringen av din verksamhet ännu effektivare och uppnå bättre kund- och verksamhetsnytta. Du kommer se att du redan idag kan göra skillnad i ditt arbete med de nya komponenterna.

I detta webbinarium kommer vi att titta närmare på hur det fungerar genom relevanta exempel på hur det kan skapa fördelar för dig och din organisation. Vi visar var Copliot, OpenAI och ChatGPT finns i verktygslådorna och hur ni kan använda dessa. Låt det nya arbetslivet börja!

Agenda

  • Introduktion till Power Platform och AI
    Power Virtual Agent, Power Apps och Power Automate.
  • AI-komponenterna och deras funktioner
    Demo samt användarfall.
  • Risker
    Vad du behöver tänka på innan du sätter igång.
  • Nästa steg och frågor

.