Försäljning

CRM-Konsulterna utsett till Gasellbolag 2019!

Di Gasell 2019

Den här texten publicerades som ett pressmeddelande på Mynewsdesk 2019-10-24

 

De senaste tjugo åren har Dagens Industri delat ut DI Gasell till Sveriges snabbast växande bolag. Nu har IT-konsultbolaget CRM-Konsulterna fått utmärkelsen.

Det är endast runt 1 procent av Sveriges tillväxtföretag som betitlas som ett Gasellföretag. Kriterierna är organisk tillväxt, minst tio anställda, en nettoomsättning som överstiger tio miljoner kronor, samt ett positivt rörelsekapital.

CRM-Konsulterna har under de senaste 5 åren ökat från ett tremannaföretag till ett bolag med 17 anställda varav några av de mest namnkunniga i branschen, med titeln Microsoft Most Valuable Professional (MVP). De hjälper kunder med strategier kring CRM och tillhandahåller resurskonsulter och lösningar inom Microsoft Dynamics 365 och Power Platform. För Kathrine Hogseth, VD för bolaget, är kvalitén alltid i fokus.

Vi som ett kompetensföretag är fokuserade på att leverera hög kvalitet, något vi ständigt aktivt arbetar med. På samma sätt arbetar vi med den interna sociala hållbarheten

För ju fler kunder, högre ekonomisk tillväxt och ökat antal förfrågningar som väntar kommer även fler medarbetare:

”Det gör att vi ständigt arbetar och utvecklar våra egna interna processer, för att säkerställa kvalitet på alla håll allt eftersom vi blir ännu fler. Just nu letar vi större hem för att få in fler skrivbord. Den här resan har vi ju gjort tillsammans med våra anställda och våra kunder. Tillsammans har vi skapat ett, som jag tycker, fantastiskt företag där det är roligt att arbeta.”

Att bolaget vuxit så starkt organiskt är ingenting som varken Kathrine eller Gustaf Westerlund, som byggt upp bolaget tillsammans med Kathrine, har tagit för givet. De menar att det handlar om hårt arbete, hög kompetens och strategiska val:

”Vi har hittat personer som i nästa steg kunnat rekommendera ytterligare riktigt bra personer”, menar Kathrine och fortsätter:

”Det har bidragit till att vi haft en bra bas att växa ifrån. Även detta att vi är tydliga i vad vi står för – vi vill vara så duktiga det bara går inom vårt område och är starka ambassadörer av community kulturen som finns inom vårt arbetsfält.

Nu ligger bolagets fokus på hållbarhet i branschen, både inom Microsoft Community men även som arbetsgivare:

”Vi vill fortsätta bygga och bidra till communityn kring vårt område. Vi vill skapa lösningar som gör att alla kunder ska ha möjlighet att komma igång med ett systemstöd snabbt, enkelt och ekonomiskt. Och framförallt vi vill fortsätta ha en arbetsplats där det känns riktigt roligt och utvecklande att arbeta – vi vill vara bästa arbetsgivaren helt enkelt!”

Till andra bolag som siktar på att vinna DI Gasell vill Gustaf ge rådet att hålla ett strategiskt fokus och en positiv attityd:

”Arbeta långsiktigt utan att tappa vardagen mot den vision ni satt upp! Fira framgångar och lär av motgångar och tänk på att era anställda med största sannolikhet är det viktigaste ni har.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.