Resursstöd

Vi stärker upp ert team

Våra konsulter blir ofta anlitade av både kunder och partners, för att stärka upp projekt och verksamheter med den seniora kompetens och de många erfarenheter de har inom Dynamics 365 och Power Platform.

Vi har flera erfarna projektledare, verksamhetsutvecklare, kravställare, arkitekter, applikationsspecialister, utvecklare, testare och utbildare inom Dynamics 365 och Power Platform och hjälper er gärna att stärka upp era projekt och team, oavsett om du är kund eller partner.

Vi är en pålitlig partner som inte konkurrerar med er egen verksamhet då vi endast fokuserar på Dynamics 365 och PowerPlatform.

Vi kan bland annat hjälpa er med att:

 • Upphandla CRM
  Att skriva krav baserat på verksamhetens behov och driva upphandling baserat på detta i antingen arbetsmetoderna ”vattenfall” eller ”Scrum” kräver god förståelse och insikt i både upphandling men även i CRM. 
 • Driva förstudier (läs mer under förstudie)
  Med vår hjälp som stöd eller ledare i samband med förstudie så vägleder vi vilka leverabler som ska komma ut och hur ska workshopar ska genomföras. Det gäller att driva arbetet effektivt och oftast inom en kort tid, vi stöttar er hela vägen.
 • Designa komplexa lösningar
  Er verksamhet är unik. En CRM eller Power Platform implementation ska stödja er verksamhet och kopplas ihop med många andra system. Därför kan ni använda ett standardsystem men det måste anpassas för era behov, en skräddarsydd lösning måste skapas. Vi har experter som arbetat med design av denna typ av lösningar i över 15 år.
 • Konfigurera lösningar
  Varje lösning måste anpassas. Fält behöver skapas, formulär ändras, skapas, vyer ändras osv. Våra experter känner hur detta görs har erfarenhet av de flesta problemen som kan dyka upp. 
 • Sätta upp ALM-processer
  När lösningar ska flyttas från utvecklingsmiljö till en testmiljö och därefter till en produktionsmiljö så sätter man upp en så kallad Application Lifecycle Management (ALM) process. Denna möjliggör en flytt från en miljö till en annan kan ske med ett enda knapptryck trots att lösningen är komplex.
 • Lösa prestandautmaningar
  När stora mängder data flyttas eller data överföras fort är hög prestanda viktigt. Våra experter har många gånger hjälpt våra kunder med prestandaproblem.
 • Kvalitetssäkra hela eller delar av er lösning (läs mer under teknisk audit)
 • Utbilda er och era användare i vald funktionalitet i Dynamics 365 och PowerPlatform (läs mer under utbildning)

Investering

Kontakta oss med en förfrågan!

För vem

Är ni Microsoft partner och vill kunna erbjuda Dynamics 365 och Power Platform till era kunder som en tilläggstjänst men saknar egen kompetens inom området? Vi hjälper er gärna att leverera mot era kunder.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.