Inspirations-/Innovationsdag

Från inspiration till innovation

Är ditt företag mitt inne i en spännande utvecklingsfas och önskar hjälp att förverkliga era idéer eller har ni kört fast i invanda mönster och behöver lyfta blicken?

På CRM-Konsulterna drivs vi av att utmana våra kunders tankebanor och arbetssätt samtidigt som vi gärna inspirerar om hur ni kan ta er till nästa nivå! Vi erbjuder därav två olika möjligheter för ditt företag att komma i gång med er innovation och låta er inspireras.

Inspirationsdag

Här bjuder vi på de senaste uppdateringarna och möjligheterna inom Microsoft Dynamics 365 och Power Platform anpassade efter ditt företags intressen och behov. Vilka trender finns på marknaden och vad ser vi i spåkulan? Kanske vill ni veta mer om hur en chatbot kan öka er kundnöjdhet eller hur ni med hjälp av AI kan skapa mer effektiva segment för era säljare att agera på.

För vem

Kan med fördel kombineras med en konferens för alla medarbetare på företaget eller som en del i ett ledningsgruppsarbete eller för en utvecklingsgrupp.

Förberedelser

Tillsammans har vi ett uppstartsmöte på en timme där vi sätter agendan till inspirationsdagen för att möta förväntningarna och skapa en stimulerande dag.

Genomförande inspirationsdag

  • Halvdag tillsammans med 2 konsulter från CRMK på plats hos er eller på vårt kontor.
  • Skräddarsydd presentation för ditt företag lämnas efter dagen.

Syfte

Att inspireras och se möjligheter som går att förverkliga inom den egna organisationen.

Investering

Kontakta oss med en förfrågan.

Innovationsdag

Har ditt företag ett konkret behov av att automatisera ett moment som idag görs manuellt eller vill ni utveckla något helt nytt? Kanske har ni behov av en chatbot som kan svara på interna frågor som er HR-avdelning gör manuellt, eller önskar ni på ett smidigt sätt genomföra kundundersökningar? Tänk högt och tänk stort – det kan vara att ta fram förslag på en funktion, lösning eller prototyp. Det blir ett ”hackaton” där ni väljer hur involverade ni vill vara i den tekniska delen, allt utifrån era förutsättningar.

En innovationsdag kan genomföras på två olika sätt under en heldag:

  1. Ni utmanar våra experter att se hur långt vi kommer med att ta fram en löning på ert uppdrag under en dag. Ni finns på plats och svarar på verksamhetsfrågor som kommer upp.
  2. Tillsammans med era Superusers/Citizens Developers och våra experter skapar vi mixade team som under dagen tävlar mot varandra för att nå den bästa lösningen eller förslaget.

För vem

Företag som inte själva har resurser att genomföra denna typ av utveckling inom organisationen eller för de som redan idag har upparbetade processer och som vill ha en rolig och utmanande dag tillsammans. Superusers och Citizen Developers.

Krävs att företaget har en uttalad Microsoft-strategi.

Förberedelser

Inför innovationsdagen har vi tillsammans ett uppstartsmöte på 2 timmar där vi går igen om era behov och önskemål. Vi stämmer av era förväntningar med dagen och tar fram underlag för ”varför” detta ska göras och ”vad” som är önskvärt resultat. ”Hur” det ska göras kommer att besvaras under innovationsdagen.

Vi sätter upp lab- och demomiljöer på vårt kontor och ser till att all teknik finns på plats så att ni kommer till ett dukat bord.

Genomförande innovationsdag

  • Uppstart med alla deltagare på plats där vi går igenom dagens syfte och mål.
  • Teamet/teamen påbörjar arbetet.
  • Avstämning för lunch och rapportering av hur långt vi kommit, utmaningar och möjliga lösningar.
  • Fortsatt arbete.
  • Uppsamling där vi avslutar dagen med att presentera våra resultat och förslag på hur vi går vidare.

Syfte

En innovationsdag ger möjlighet att komma i gång med det egna utvecklingsarbetet och stimulerar till fortsatt innovation.

Investering

Kontakta oss med en förfrågan.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.