CRMK Sign – Powered by Verified

Få koll på din verksamhets e-signeringar direkt i Microsoft Dynamics 365 och Microsoft Dataverse med hjälp av CRMK Sign.

CRMK Sign

Med den Microsoft-certifierade Verified connector, erbjuder CRMK Sign en integrerad digital signeringsprocess i er egen applikation, till exempel CRM-system. På så sätt blir den digitala signeringsupplevelsen och dokumenthanteringen enklare för din verksamhet.

Tillsammans med vår partner Verified har vi tagit fram CRMK Sign som gör det möjligt att hantera digital signering direkt inifrån Microsoft Dynamics 365 eller er egna Dataverse-baserade applikation. Få enklare e-signeringsprocesser och hantering av dokument såsom offerter och avtal. Skicka iväg dokument för signering och känn dig trygg med att få tillbaka statusuppdateringar direkt i Dynamics/Dataverse. Jobba vidare direkt i din säljprocess och stäng fler affärer.

Vi erbjuder en konfigurerbar helhetslösning för integrerad digital signering, direkt in i Dynamics 365 Sales, Customer Service eller egna appar byggda med Dataverse som grund.

Vad innehåller CRMK Sign?

CRMK Sign innehåller stöd för att hantera signeringsprocesser genom de digitala signeringstjänsterna som tillhandahålls av Verified:

  • Signering – Starta en signeringsprocess och skicka dokument för signering.
  • Dokumentlagring – Hantera dokument i SharePoint eller Dataverse.
  • Statushantering – Ta emot statusuppdateringar om dokument som har skickats för signering samt status på vilken/vilka mottagare som har signerat.
  • Påminnelser – Skicka påminnelse om dokument inte har signerats.
  • Säkerhet – Säkerhetshantering med två Dataverse-säkerhetsroller, CRMK Sign Admin och CRMK Sign User, som hanterar vilka användare som kan komma åt vilka CRMK Sign-tabeller.

Boka demo

CRMK är experter inom Microsoft Dynamics 365 CE och Power Platform. Är du intresserad av demo och/eller behöver rådgivning på hur just vår produkt kan hjälpa er verksamhet är du välkommen att höra av dig till oss. Fyll i formuläret nedan eller hör av dig till Günay Kulbay.

Investering

  • Start-up kostnad: 30 000 SEK
  • Licenskostnad för CRMK Sign: 100 kr/månad och användare

Notera att licenser för Dynamics 365 Appar/Power Platform samt Verifieds avgifter inte ingår i priset.

Snart finns CRMK Sign även tillgänglig på Appsource!

Kontakta mig om CRMK Sign