Skräddarsydd workshop – Optimera din verksamhet med Copilot

I en värld som ständigt förändras och där branscher omvandlas i snabb takt, spelar Dynamics 365 Copilot en avgörande roll. Dynamics 365 Copilot är en AI-driven assistent, skräddarsydd för att stödja företagets medarbetare i deras dagliga arbete. Upptäck kraften hos Copilot, din dedikerade verksamhetsassistent som skapar anpassat innehåll, ger smarta insikter och håller dig fokuserad på det som är viktigast för att nå era affärsmål!

Vi skräddarsyr workshops om Copilot för ditt företag

Vad är Dynamics 365 Copilot?

Copilot accelererar era processer genom att generera idéer och innehåll snabbare, automatisera uppgifter för ökad effektivitet samt tillhandahålla insikter och föreslå nästa bästa åtgärd. Allt detta uppnås genom användning av naturligt språk, vilket gör interaktionen intuitiv och effektiv.

Microsofts Copilots, inom ramen av Dynamics 365 och Power Platform, är inte bara en, utan flera intelligenta assistenter, anpassade för varje modul. Dessutom ger Copilot Studio dig möjligheten att skapa och skräddarsy dina egna Copilots för att passa ditt unika arbetsflöde och behov.

Varje modul inom Dynamics 365 har sin egen dedikerade Copilot, specialdesignad för att optimera och förenkla processerna inom områden som kundtjänst, försäljning och marknadsföring. Det är som att ha en expert vid din sida för varje specifikt område av din verksamhet. Oavsett om det är för att skapa innehåll, få smarta insikter eller hålla fokus på rätt saker, samverkar Copilots över moduler för en sömlös och kraftfull upplevelse.

Hur gynnar Dynamics 365 Copilot din verksamhet?

Dynamics 365 Copilot är mer än en AI-driven assistans; det är er strategiska partner för att maximera resultat och framgång inom bland annat sälj, ärendehantering och marknadsföring. Det kan handla bland annat om:

  • Säljoptimering
    Automatiserar och ger intelligenta insikter som accelererar försäljningscykeln. Exempelvis kan Copilot förutsäga potentiella affärsmöjligheter och optimera säljstrategier för att öka konverteringsfrekvensen.
  • Effektiv ärendehantering
    Genom att skapa en 360-gradig kundinsikt underlättar Copilot beslutsfattande inom ärendehantering. Ett exempel är att Copilot kan identifiera mönster i kundens beteende för att snabbt lösa ärenden och öka kundnöjdheten.
  • Marknadsföring med prediktiv analys
    Copilot använder prediktiv analys för att skapa smartare marknadsföringsstrategier. Till exempel kan Copilot förutse kundpreferenser och skapa målinriktat innehåll för att öka engagemang och konverteringar.

Vårt erbjudande

Vi inleder med en workshop för att förstå era unika behov och utmaningar. Denna workshop kommer att ligga till grund för att implementera och använda de modulinriktade Copilots eller att skapa egna efter era unika behov. Vi kombinerar sedan resultatet med rådgivning, utbildning och Power Hours – allt för att stärka era medarbetare i deras vardag!

Låt Copilot vara din partner på resan mot en mer effektiv och framgångsrik verksamhet.

Kontakta oss idag för att börja din resa med Copilot för Dynamics 365!

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.