Webbseminarium

2024-03-19 kl.12:00

Bygg en organisation som lyckas med AI – en ledarskapsfråga

I samarbete med tidningen Chef.

Först oroade vi oss över att AI skulle göra oss överflödiga på jobbet. Nu vet allt fler chefer att det inte är AI som kommer att ersätta oss, men däremot nya kollegor som förstår sig på AI och använder tekniken bättre. Men hur ska jag som ledare kunna rulla ut AI i min organisation innan jag ens vet hur jag använder det själv?

På det här webinaret går vi igenom de vanligaste misstagen som du ska undvika när du börjar med AI. Men framför allt kommer du att få med dig handfasta tips och verktyg för att komma igång på bästa sätt.

2024-03-13 kl.12:00

Från marknad till sälj med hjälp av Copilot

Vill du ta dina kundrelationer till nästa nivå med hjälp av nya Copilot i Dynamics 365 Sales och Customer Insights Journeys? Daniel Lindgren, lösningsarkitekt och Alexander Cederblad, applikationskonsult visar hur du skapar synergier i din organisation mellan marknad och sälj med hjälp av de senaste nyheterna från Microsoft. Följ kunden genom hela resan – med hjälp av AI kan du effektivisera ditt arbetssätt och bli mer kundcentrerad.

2023-05-31 kl.08:30

AI för dig som chef

Är du chef eller sitter i en beslutsfattande position? Välkommen på ett webbinarium som handlar AI och den inverkan det får och kan få på din verksamhet. Vi ser på möjligheter och risker med denna nya teknik, samt ger dig konkreta tips om hur du kan dra nytta av Microsofts inbyggda AI komponenter.
Vi ber om ursäkt för att ljudet hackar mot slutet av webbinariumet.

2023-05-25 kl.11:30

AI: Möt de nya förmågorna i Power Platform

Välkommen på ett webbinarium om de nya AI-förmågorna i Power Platform. Med dessa nya komponenter kommer du som bygger i Power Platform kunna göra ännu effektivare lösningar med stöd av AI. Det innebär även en hel del nyheter för dig som användare – du kommer att kunna spara massor med tid på att låta systemet göra mer för dig, innan du själv granskar och färdigställer din del av arbetet.

2023-05-17 kl.08:30

AI: Hur du lär dig att prata med din data i Dynamics 365 Sales och Marketing

Välkommen på ett webbinarium om CoPilot – den nya AI-funktionen i Dynamics 365 Sales och Marketing som kommer att innebära stora möjligheter för dig som jobbar med sälj- och marknadsföring. Låt dig inspireras!

.