Webbseminarium

2020-08-21 kl.13:00

Fånga in kunden vid rätt tillfälle med Inbound marketing

Genom Inbound Marketing hittar kunderna dig, istället för tvärtom. Det gäller därför att vara förberedd med innehåll som inte bara besvarar kundernas frågor, utan också intresserar och engagerar dem. Rätt innehåll, anpassat till rätt besökare vid rätt tillfälle, är nyckeln till en framgångsrik digital marknadsföring, och det bästa receptet på hög konvertering.

Vi kommer att ge er en överblick över Inbound marketing som arbetsmodell och tillvägagångssätt med tips på hur ni kan möta era kunder med relevant marknadsföring och innehåll vid rätt tillfälle.

2020-06-16 kl.13:00

Digitalisera din verksamhet med An-App-in-a-day

Se över era manuella arbetsrutiner och börja tänk automatiserat. Med enkla medel kan ni komma igång med automatisering och bygga verksamhetsstödjande appar. Under det här webbseminariet ger vi en introduktion till Power Platform. Den utmärkta verktygslådan för er digitalisering!

Ta del av CRM-Konsulternas Best Practice när det gäller att komma igång med och använda Power Platform i praktiken. Vi ger er en inblick i vilka delar som ingår och delar med oss av egna erfarenheter och konkreta exempel på hur Power Platform kan användas.

2020-05-15 kl.13:00

Kundundersökningar i oroliga tider

Att förstå sin kund i oroliga tider är A och O för att lyckas överleva. Kundernas behov kan i många fall ändras mycket och det gäller att förstå, inte gissa, vad de verkligen behöver i detta nya läge.

Med hjälp av ett modernt CRM-system som Dynamics 365 och kundundersökningsfunktioner som Forms Pro samt automatiseringsverktyg som Power Automate kommer vi visa hur du enkelt kan ligga med örat mot rälsen och fördjupa din relation med dina kunder.

Missade du webbseminariet?

Registrera här för att ta del av våra inspelade seminarier.