Hej! Vi är CRM-Konsulterna

CRM-Konsulterna grundades år 2010 av Gustaf Westerlund, en av Sveriges mest namnkunniga experter på Microsoft Dynamics 365.

Sedan dess har bolaget vuxit och etablerat sig på den svenska CRM-marknaden som en mycket kompetent och kreativ spelare. I vår spännande och frodiga resa framåt kan vi stanna upp, och se att vi fortfarande är samma passionerade företag. En samling unika karaktärer med outtröttligt driv och stundvis kass humor, och framförallt, goda kollegor och vänner.

Vi värdesätter en transparent, mänsklig och ärlig kultur och vi drivs alla av att alltid göra ett riktigt bra jobb, som gynnar både oss och våra kunder.

CRM-Konsulterna

Här brinner vi verkligen för att få människor och företag att inse vilket otroligt värde som finns i den information de redan har om sina kunder. Vi tror på att befintliga, nöjda kunder lockar nya kunder till verksamheten. Vi sätter därför kundrelationer i fokus och tror på att man genom användarvänliga CRM-system ökar möjligheterna att enklare attrahera och behålla ny kunder för att sedan fördjupa sina kundrelationer.

Att implementera en ny CRM-strategi och CRM-system är inte helt enkelt och innebär en förändring. Vi på CRM-Konsulterna hjälper dig att effektivisera och utveckla dina CRM-processer och stöttar dig i att säkerhetsställa att det nya arbetssättet drivs igenom i din verksamhet.

Kompetens

Vi jobbar proaktivt för att ständigt utveckla och utmana både oss själva och kunden.

Ärlighet

Vi tror på öppna och tydliga dialoger för att uppnå bästa kvalité i våra leveranser och samarbeten.

Win-Win

En riktigt bra dag på jobbet är när vi åstadkommit något som är av värde för både oss och vår kund!

Kunniga kollegor

På CRM-Konsulterna är vi starka anhängare av öppna Communityn där vi älskar att få dela vår kunskap!

Vi är alla specialister inom CRM och söker ständigt efter att få praktisera och utveckla våra färdigheter. Vår expertis, passion och drivkraft att hitta de bästa lösningarna för våra kunder och samhället, har belönat fyra av våra anställda med utmärkelsen – Most Valuable Professional (MVP) inom Microsoft Dynamics 365 (CRM).

“Genom att fokusera på CRM i allmänhet och Dynamics 365 i synnerhet, är det vår starka övertygelse att vi kan erbjuda ett större värde för våra kunder än om vi hade varit ganska bra på mycket”

CRM-Konsulterna

Vi har på CRM-Konsulterna valt att arbeta uteslutande med Microsoft Dynamics 365 då vi tycker det är det i särklass bästa systemet på marknaden.


Vi delar med oss av vår kunskap

På CRM-Konsulterna är vi starka anhängare av öppna Communityn där vi älskar att få dela vår kunskap!


Vi på CRM-konsulterna

Vi är en samling unika karaktärer med outtröttligt driv och stundvis kass humor, och framförallt, goda kollegor och vänner.

VD

Kathrine

CTO

Gustaf

Veronica Kamph
COO

Veronica

Systemarkitekt

Rickard

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.