Partners

Vi är stolta över våra partners och glada för de fina samarbeten vi har tillsammans. Utan dem skulle vi på CRM-Konsulterna inte kunna leverera tjänster och produkter i världsklass. För oss är det ”win-win” i sin renaste form.

Partner

Microsoft är CRM-Konsulternas absolut viktigaste partner eftersom hela vår verksamhet vilar på deras tjänster och produkter. Primärt Dynamics 365 och Power Platform men även Azure och Office 365. Microsoft har ett väl utvecklat partnerprogram som CRM-Konsulterna är en del av.

Fem av våra medarbetare har fått utmärkelsen Most Valuable Professional, MVP, av Microsoft. Det är något vi är ensamma om inom Business Solution i Sverige. Vår vd, Kathrine Hogseth sitter med i den svenska styrelsen för Internationella Microsoft Partners (IAMCP).

Partner

ClickDimensions logo

ClickDimensions är ett företag som erbjuder en helintegrerad marknadsplattform till Dynamics 365 Sales. Den har funnits under många år och är en mycket mogen produkt. Vi på CRM-Konsulterna har ett nära samarbete med ClickDimensions och var bland annat avgörande i den tidiga implementeringen av deras prenumerationshantering så att den följer den nya GDPR-lagen.

Partner

CRM-Konsulterna är den första partnern i Sverige.

Projectum, som är utsett av Microsoft till en av de globala ledarna inom projektportföljhantering (PPM), levererar heltäckande företagslösningar för stora organisationer. Med över 20 års erfarenhet formar och upprätthåller de den moderna arbetsplatsen på alla organisationsnivåer. De möjliggör effektiv portfölj-, projekt- och arbetsledning genom att kombinera expertkunskap om de senaste teknologierna från Microsoft, ett djupt intresse för moderna arbetsmönster och erfarenhet från verkliga uppdrag.

De är alltid i framkant när det gäller strategi och teknologi, erbjuder modern praxis utifrån bransch, innovativa produkter i världsklass, lösningar samt konsulttjänster för implementering av projektportfölj och resurshantering. Och har så klart redan AI-funktionalitet med i sin lösning.

Partner

Vi på CRM-Konsulterna har ett nära samarbete med Dun & Bradstreet (tidigare Bisnode) genom de integrationsprodukter som vi bygger och marknadsför för några av D&Bs tjänster. För närvarande BBC- och Kredittjänsterna. Med CRM-Konsulternas djupa förståelse för Dynamics 365 och Power Platforms ecosystem kan flera integrationsprodukter tillhandahållas marknaden, vilket ger företag som använder Dynamics och Power Platform enkel och effektiv tillgång till BBC- och Kredittjänsterna hos D&B, utan att de behöva bygga eller underhålla egna integrationer.

Partner

Kingswaysoft är ett verktyg som används i många av CRM-Konsulternas implementationer, primärt för migrering av data. Kingswaysofts styrkor är dess flexibilitet, otroliga prestanda mot Power Platforms API:er och att det bygger på SSIS vilket möjliggör användandet av standardverktyg för integration och utveckling. Som företag finns de i Kanada och vi på CRM-Konsulterna har under många år haft djupa kontakter med dem och de är en nära partner.

Partner

Resco erbjuder Dynamics 365s mest avancerade mobilklient. Företaget har funnits sedan slutet av 90-talet och de har mycket lång erfarenhet av mobil utveckling. Deras mobilplattform är mycket omtyckt av användare på stora och mycket krävande installationer, som många gånger sker helt offline. Resco har också stora möjligheter till anpassningar av klienten.

Partner

North52 erbjuder ett antal tillägg till Power Platform där det vanligaste är ett verktyg för att kunna göra avancerade beräkningar direkt utan kod. Detta är mycket användbart för mer avancerade lösningar där Power Platforms standardfunktioner för beräknade fält och affärsregler inte räcker till och det skulle krävas stora mängder kod för att implementera all logik.

Partner

NAB Solutions är en av Sveriges främsta och kanske till och med en av världens bästa Business Central (BC) leverantörer. Givetvis har vi själva på CRM-Konsulterna valt att köpa in deras tjänster och vi rekommenderar dem starkt när det gäller BC relaterade frågor.

Partner

Säkerhet är en avgörande fråga för alla organisationer nu för tiden. Oavsett storlek och oavsett verksamhet. Alla påverkas. TrueSec är erkända som de absolut främsta i branschen och vi på CRM-Konsulterna arbetar själva med dem i säkerhetsfrågor och kan därför varmt rekommendera dem.

Partner

Authentisiering och auktorisering är ett särskilt delområde av säkerhet som vi på CRM-Konsulterna ofta kommer i kontakt med. Vår partner Identitry är en av de bästa i Europa inom sitt område. Vi kan varmt rekommendera deras tjänster till våra kunder, eller ta in dem som underleverantörer.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.