Våra unika tjänster

Oavsett vilka utmaningar din organisation eller verksamhet står inför, kan vi hjälpa till där det behövs, vara med och starta upp och färdigställa. Alla våra projekt är unika, men alla innehåller en eller flera av våra tjänster nedan.

inspirations-/innovationsdag

Från inspiration till innovation

På CRM-Konsulterna drivs vi av att utmana våra kunders tankebanor och arbetssätt samtidigt som vi gärna inspirerar om hur ni kan ta er till nästa nivå! Vi erbjuder därav två olika möjligheter för ditt företag att komma i gång med er innovation och låta er inspireras.

Teknisk Audit

Granskning och genomgång

Du kan anlita några av CRM-Konsulternas mest meriterade experter på Dynamics 365 och Power Platform.

Konsultretainer

Jobba med våra rådgivande konsulter

CRM-Konsulternas mer seniora konsulter är eftertraktade och vi erbjuder att anlita dessa konsulter via så kallad ”Retainer”.

Implementationsprojekt

Implementera med de rätta drivkrafterna

Vi driver implementationerna som projekt där vi kombinerar agila ramverk och metoder som Scrum och DevOps med Microsofts beprövade implementationsmodell Sure Step.

Processutveckling

A & O för en hållbar investering

Det krävs att ni har full koll på era verksamhetsprocesser för att ni ska kunna få full utväxling av er CRM-investering.

Resursstöd

Vi stärker upp ert team

Använd vår expertis i era team! Vi har flera erfarna projektledare, verksamhetsutvecklare, kravställare, arkitekter, applikationsspecialister, utvecklare, testare och utbildare inom Dynamics 365 och PowerPlatform.

Inbound Marketing

Relevant innehåll med rätt tajming

Genom Inbound Marketing hittar kunderna dig, istället för tvärtom. Det gäller därför att vara förberedd med innehåll som inte bara besvarar kundernas frågor, utan också intresserar och engagerar dem. Det är nyckeln till en framgångsrik digital marknadsföring, och det bästa receptet på hög konvertering.

Förvaltning och Support

Agera proaktivt i utvecklingen av er verksamhet

Vi sätter upp mål tillsammans så ni kan vara proaktiva med att utveckla er verksamhet, både med systemhjälp men även med att förnya processer och arbetssätt.

App-in-a-day

Börja skapa appar och automatisera

Under en dag kommer din verksamhet, tillsammans med våra konsulter, lära sig att bygga No-Code-Appar och förverkliga idéer som underlättar verksamheten.

Möjligheterna är många. Lär mer om hur vi vi skapade appen KölApp.

Kravanalys

Grunden för lyckosam implementation

Vi rekommenderar alltid en kravanalys i samband med alla projekt, men det är också möjligt att beställa endast kravanalys.

Förstudie

Vi hjälper dig att komma igång

Börja med att genomföra en förstudie för förstå vilka utmaningar ni står inför och få hjälp med att definiera vad det är ni vill uppnå med ett implementationsprojekt.

Förändringsledning

Allt stöd du behöver för att leda

Att implementera ett CRM-system är inte alltid lika enkelt som man kan tro. Vår erfarenhet säger att den viktigaste faktorn är att förstå att det inte bara handlar om processer och systemstöd.

Vi hjälpte vår kund Unisport

En fartfylld resa tillsammans mot en enhetlig och datadriven säljprocess

Med sina idrottsanläggningar och aktivitetsytor främjar Unisport rörelse och aktivitet för människor över hela Norden. Tillsammans med CRM-Konsulterna (CRMK) har de med lika stor energi tagit sig an att förbättra sin säljprocess och CRM-arbete i Microsoft Dynamics 365.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.