Najib Shakkour
Verksamhetsutveckling

Ingenting är omöjligt

Utvecklingskonsulten Najib Shakkour skapar specialanpassade lösningar och integrationer som gör att Microsoft Dynamics 365 fungerar ännu bättre för våra kunders unika behov. För Najib är programmering lika mycket intresse som jobb och han lär sig ständigt nya färdigheter.

Najib Shakkour
Najib Shakkour – Utvecklingskonsult på CRM-Konsulterna

”Även om det kan innebära en del initiala kostnader att implementera ny teknik och funktioner så lönar det sig nästan alltid i slutändan.”

Hur kan integrationer mellan olika system förenkla för företag?

– Genom att skapa integrationer till andra system kan vi samla all data från dem i Dynamics 365. Det sparar både tid och resurser för våra kunder i och med att en större del av arbetet blir automatiserat. Till exempel kan det handla om integrationer till Skatteverket eller olika ekonomisystem.

Vad kan du göra för specialanpassningar i Dynamics 365 för en kund?

– Ingenting är omöjligt! Det går att göra i princip vad som helst, allt från att anpassa användargränssnittet utifrån varje kunds unika behov, till att skapa nya funktioner och valideringar. Om en kund har ett problem den vill lösa i systemet – eller om kunden behöver en ny funktion jobbar jag tillsammans med våra systemarkitekter och tar fram koden som fixar det.

Om man som kund saknar kompetensen att avgöra vad man behöver då?

– Vi hjälper gärna till att ta fram förslag på lösningar som vi tycker skulle förbättra och effektivisera kundens arbete i Dynamics 365. För att ge en mer begriplig bild demonstrerar vi med hjälp av flödesscheman och användarcase.

3 tips till dig som vill få ut det mesta av din utvecklare

  • Skapa en så tydlig kravspecifikation som möjligt över ert företags behov, det kommer säkerställa att lösningarna som vi utvecklar i projektet faktiskt möter dem.
  • Lita på era utvecklingskonsulter och arkitekter! Som utvecklare håller jag mig uppdaterad och kan ge råd.
  • Var öppen för att implementera nya funktioner. Det kommer hela tiden uppdateringar som kan bidra till att förenkla och spara tid.

Vill du läsa fler tips från våra experter? Ladda ner vår handbok – Den unika kundrelationen.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.