Försäljning

Min första tid på CRM-konsulterna – Louise Fagerström

Louise Fagerström
Louise Fagerström är vårt senaste tillskott på CRM-Konsulterna. Här skriver hon kort om sin första tid hos oss.

Jag har bara varit här i några dagar nu och jag har redan fullt upp, vilket känns riktigt bra. Mycket eftersom jag inte gillar att sitta på bänken och inte ha något att göra.

Redan från första stund togs min kompetens tillvara och jag deltog i både interna och externa möten. Att redan från dag ett få hoppa in i kundprojekt gjorde att jag snabbt har fått en inblick i hur bolaget i relation till våra kunder. Faktiskt så vart jag även presenterad för en kund som jag nu har tagit över, där jag ska ha förvaltningsledarroll med allt vad det innebär.

Jag har även hunnit med att ha mitt första egna möte med kund, vilket känns jättekul eftersom det visar på ett starkt förtroende från ledningen. Något jag vet att jag kommer vårda. En annan anledning till glädjen i att på ett så tidigt stadium få lära känna våra kunder är att relationen och dialogen med kund är en av delarna som jag tycker är roligast med mitt yrke.

Projekten jag har blivit tilldelad är intressanta på flera plan. Vissa branscher är jag redan välbekant med och andra har jag ännu inte arbetat med, något som ger mig möjlighet till lärande.

Jag tror att jag kommer att utvecklas enormt och trivas här, det är ett härligt gäng och de har fått mig känna mig riktigt välkommen. Nu ser jag fram emot att lära känna er, våra befintliga och tillkommande kunder!

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.