System/Plattform

Release Wave 1, 2023 – Power Platform och Dynamics 365

Nytt om Power Platform och Dynamics 365, Release Wave 1, 2023

I slutet på januari släpptes Release Wave 1, 2023, Release Plans. Tidigare har det delats upp i två olika planer, ”Power Platform” och ”Dynamics 365 and Industry Clouds”. Nytt för denna gång var att det är tre planer, Microsoft Cloud for Industry har brutits ut till en egen.

I dessa planer kan du läsa om vilken funktionalitet som kommer att rullas ut mellan april och september och du hittar alla tre planer här: learn.microsoft.com/en-us/dynamics365/release-plans/.

Ett urval av våra favoriter från Wave 1, 2023

Ni har väl inte missat att det även finns ett nyare sätt att ta in nyheterna på? Kolla in Release Planner. Kolla även in denna video från Microsoft, Power Platform 2023 Release Wave 1 Release Highlights.

Vår kollega Carina Claesson har valt ut ett par till features att highlighta, det hittar ni här: carinaclaesson.com/2023/01/25/2023-release-wave-1-highlights/

Vi har tidigare skrivit om vad som är på gång i plattformen. Du hittar tidigare inlägg under Kunskapsdelning/System och plattformar.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.