System/Plattform

Release Wave 1 Plans 2021 för Microsoft Power Platform och Dynamics 365

Den 27 januari släpptes 2021 Release Wave 1 Plans för Microsoft Power Platform och Dynamics 365. En ny våg full med ny funktionalitet kommer att rullas ut från april till september. Som vanligt finns det ett alternativ att slå på viss funktionalitet före vågen rullas ut, i planerna kan man läsa om exakt vilken funktionalitet som går att testa i förväg.

Några av de nyheter som kommer inkluderar nyheter inom sökfunktionalitet, navigering i appar, möjlighet att på ett enklare sätt komma åt och redigera informationen som finns utspridd över flera tabeller, förbättringar kring mobilitet och ett helt nytt sätt att hantera sina pipelines (Workspace experience).

De Release Plans som släppts presenterar massvis med förbättringar och nyheter, CRM-Konsulternas Carina Claesson och Benedikt Bergmann har sammanställt nyheterna i två blogginlägg. Dessa är skrivna på engelska och finns här:
https://carinaclaesson.com/2021/01/27/2021-release-wave-1-first-impressions/
och https://benediktbergmann.eu/2021/01/27/release-2021-wave-1-summary/

Release Plans hittar man här:
https://aka.ms/Dynamics365Wave1ReleasePlan – Dynamics 365 2021 Wave 1 Release Plan
https://aka.ms/PowerPlatformWave1ReleasePlan – Power Platform 2021 Wave 1 Release Plan

Önskar ni hjälp med att få en presentation av nyheter eller att testa av er befintliga lösning med ny funktionalitet, tveka inte att höra av er till oss på CRM-Konsulterna.

Kontakta oss med dina frågor!

Känner du dig osäker eller är du redo att komma igång? Kontakta oss så svarar vi på alla frågor eller föreslår ett uppstartsmöte där vi går igenom era behov.